Βιογραφικό

Σπούδασε Ψυχολογία στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Στο ίδιο πανεπιστήμιο και τμήμα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές με αντικείμενο την Ψυχολογία και το Διαδίκτυο και τίτλο: «Δυνητικές Κοινότητες: Κοινωνιο–Ψυχολογικές Προσεγγίσεις και Τεχνικές Εφαρμογές». Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια επαγγελματικής εξειδίκευσης και έχει τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις για την εξάσκηση κλινικού έργου. Έχει πραγματοποιήσει αρκετές ανακοινώσεις σε συνέδρια και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά. Έχει εκδώσει βιβλίο με τίτλο «Ψυχοκοινωνιολογικά Θραύσματα της Σύγχρονης Πραγματικότητας» από τις εκδόσεις Ινφογνώμων (2020).

Ασκεί από το 2008 έως σήμερα κλινικό και συμβουλευτικό έργο ως ψυχολόγος (Αρ. Αδ. Α4/7507). Είναι Επιστημονική Διευθύντρια του Δικτύου Psy-Counsellors. Έχει διδακτική εμπειρία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Ψυχολογίας, στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.), στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και σε Ι.Ε.Κ. της περιοχής της Αττικής.

Έχει πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό διαλέξεων, παρεμβάσεων και ομιλιών γύρω από θέματα ψυχολογίας, εκπαίδευσης, κοινωνίας, πολιτισμού και διαχείρισης προβλημάτων καθημερινής ζωής σε όλη την Ελλάδα.

Διατηρεί μόνιμη στήλη στην μηνιαία εφημερίδα «Ποντιακή Γνώμη», εκδόσεις Ινφογνώμων, με τίτλο «Συν-δια-μόρφωση», όπου διαπραγματεύεται θέματα γύρω από την κρίση ταυτότητας καθώς και τα ψυχολογικά και κοινωνιοψυχολογικά προβλήματα των ατόμων. Συνεργάζεται συστηματικά με τον ιστότοπο slpress.gr, καθώς επίσης αρθρογραφεί περιστασιακά σε διάφορα ηλεκτρονικά και έντυπα περιοδικά. Επιπρόσθετα, έχει εμφανίσεις στη συμβατική και στη διαδικτυακή τηλεόραση, ως προσκεκλημένη διαφόρων εκπομπών καθώς και στο ραδιόφωνο.

Στο παρελθόν, είχε οργανώσει και συντονίσει μια εβδομαδιαία εκπομπή στο ιντερνετικό κανάλι «VMEDIA», με τίτλο «Σε Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης», η οποία ασχολείτο με θέματα κοινωνικών και πολιτικών νοοτροπιών της σύγχρονης κοινωνίας, με καλεσμένους ακαδημαϊκούς, πολιτικούς και επαγγελματίες ψυχικής υγείας.

Ήταν υποψήφια Ευρωβουλευτής το 2014 και Υποψήφια Βουλευτής Επικρατείας στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου, του Μητρώου Ψυχολόγων Κύπρου και της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.).

Social Media